Pages

....Welcome....

This is new blogshop..feel free to visit this blog.. =)
SENANG JE NAK BELI BELAH DI buBEL.RIBBON.store
1- Tengok item
2- Pilih item yang anda ingin kan
3- SMS: Nama penuh dan item ke 0194486761(Bella)
4- Anda akan diberi no.akaun
5- Buat bayaran
6- Item pilihan anda akan dihantar secepat mungkin
Nota: First come firt serve yer.. =)


".......buBEL.RIBBON.store......"
Setiap pembelian anda RM1 akan didermakan kepada Tabung Kebajikan... Bershopping sambil menderma.. =)
Terima kasih....

note: back out buyers will be blacklist..

Monday, December 19, 2011

Promosi khas utk student UMT


Assalamualaikum.. post nie khas utk student Universiti Malaysia Terengganu.. =)
Disebabkan saya gembira sangat hari ni,
makanya saya pun membuat keputusan utk bagi offer kat student UMT..
Why? Kenape?'
Sebab saya pun study kat UMT =) Lagi setengah tahun. So sementare saya kat UMT nie,
saya wujud kan offer ini.
Student UMT yang berminat, mesej je kod item..saya boleh hantar kat bilik.
Kalau yang duduk luar hostel, boleh jumpe kat mane dalam kampus untuk saya bagi tempahan anda..
Wassalam.. =)


Best wishes,
Syabilla Bt. Mazlan

Wednesday, August 17, 2011

promosi 5 hari!!!


RM20!!!Promosi bermula 17 Ogos 2011 sampai 22 Ogos 2011...
Beli mana2 dress, top atau pun blouse dapatkan dress yang kedua dengan RM20 (bagi yang berharga RM25).Selagi stok masih ada.. =)











Thursday, August 4, 2011

promosi 5 hari!!!

RM20!!!Promosi bermula 4 Ogos 2011 sampai 9 Ogos 2011...
Beli mana2 dress, top atau pun blouse dapatkan dress yang kedua dengan RM20 (bagi yang berharga RM25).Selagi stok masih ada.. =)










Wednesday, August 3, 2011

BERGAYA DI HARI RAYA!!!!! =)

Kod item: DBE0011
Price: RM55 (together with the accesories)
Size: suit for S

Kod item: DBE0012
Price: RM40
Size: free size
(inner not for sale)
Kod item: DBE0013
Price: RM40
Size: free size
(inner not for sale)

note: also available in black colour =)




Kod item: DBE0020
Price: RM45
Size: suit for M and L
Add on shawl:+RM10
Shawl only:RM15
(Ribbon is not for sale)
Kod item: DBE0021
Price: RM45
Size: suit for S and M
Add on shawl:+RM10
Shawl only:RM15
(Ribbon is not for sale)




Kod item: DBE0022
Price: RM45
Size: suit for S and M
Add on shawl: +RM10
Shawl only:RM15
(Ribbon is not for sale)




Tuesday, July 19, 2011

Harga dari RM25 je!!!(new stock!)

First of all, mohon ampun dan maaf di atas kelewatan stok baru. sebabnya kekangan waktu yang tak dapat dielakkan..harap maaf.. =)





Kod item: DB0014
Price: RM25
Size: suit for S and M
(inner not for sale)

Kod item: DB0015
Price: RM30
Size: suit for S and M
Add on belt: + RM10
Belt only: RM13
(inner not for sale)

Kod item: DB0016
Price: RM25
Size: suit for S and M
(inner not for sale)

Kod item: DB0017
Price: RM30
Size: suit for S,M and L
Add on belt: + RM10
Belt only: RM13
(inner not for sale)

Kod item: DB0018
Price: RM30
Size: suit for S,M and L
Add on belt: + RM10
Belt only: RM13
(inner not for sale)

Kod item: DB0019
Price: RM25
Size: suit for S and M


Kod item: DB0023
Price: RM35
Size: suit for S and M
Add on belt: + RM10
Belt only: RM13
(inner not for sale)
Kod item: DB0024
Price: RM35
Size: Suit for S and M



Kod item: DB0025
Price: RM35
Size: suit for S, M dan L

p/s: untuk booking mesej kan nama,alamat dan ic no beserta kod baju..no akaun untuk pembayaran akan diberitahu sejurus selepas anda confirmkan pembelian.. =)




Monday, February 7, 2011

Colour2 ANI Inner

7 colour:
Pink
Biru
Coklat*(SOLD OUT)
Maroon*
Merah hati*
Coklat cair(SOLD OUT)
Kuning*
[* gambar akan di post nanti.. =) ]

Saturday, February 5, 2011

INTRODUCING!!! ANI Inner

Inner yang mudah terbentuk..tak panas..dan ringan..

Boleh try beli satu dulu...

Sementara stok masih ada..

=)


Price: RM 4




Cube lar...

=)

Welcome2!!! =)
Tengok2..Berminat?
p/s: booking anda akan kami check pada hari isnin dan rabu..
First come first serve yer...



Kod item: S0001




Kod item: S0002




SOLD
Kod item: S0003




Kod item: S0004


Kod item: S0005




SOLD
Kod item: S0006



SOLD
Kod item: S0007





Kod item: S0008
Kod item: S0009
Kod item: S0010